Gezien: God is an Astronaut, Doornroosje

godisanastronaurtEen weekje terug, maandagavond in Doornroosje. Concert van God is an Astronaut. Voorprogramma Atlantis was nog wat meer standaard postrock (geluidmix niet geweldig) in een half volle (of lege) zaal. Best lekker, maar wel wat te veel van hetzelfde langzame tempo en veel repeterende akkoorden – dat gaat op den duur wat vervelen. God is an Astronaut liet weer even horen hoe je live (onwijs veel beter en dynamischer dan op de plaat als je het mij vraagt) voor een lekker portie pomprock kunt zorgen, inmiddels voor een goed gevulde zaal.

Geluidsmix was een stuk beter dan Atlantis, erg harde bas dat wel. Met rustigere momenten uiteraard, subtiel tot wapperende broekspijpen. Toch maar weer blij met mijn goede oordopjes… En nou stond er een vent met zo’n camera, da’s altijd even wennen als dat je zicht wat ontneemt, maar dan heb je wel een souvenir… zie YouTube filmpjes hieronder.

Reviews: LiveXS (Doornroosje, Nijmegen) en 3voor12 (013, Tilburg)

4 Reacties op “Gezien: God is an Astronaut, Doornroosje”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s