Kaartverkoop Pinkpop start op 12 december

Pinkpop start dit jaar eerder met de kaartverkooop en wel op 12 december om 10:00 volgens de website. Dat is een paar maanden eerder dan normaal. De 41e editie vind plaats op 28 t/m 30 mei, en dat is een week later dan Pinksteren zodat een betere line-up mogelijk is.

Eerdere berichten gaven aan dat de organisatie in gesprek was met Muse en Pearl Jam maar volgens big boss Jan Smeets klopt dit niet. Muse staat een paar weken later ook al in het Goffertpark. Vooralsnog is er geen glasharde ontkenning van Rammstein. Het namencircus voor de zomerfestivals begint hiermee en zorgt altijd voor de nodige speculaties en discussies. Zo was de line-up van Pinkpop vorig jaar voor velen een teleurstelling door een hoog gehalte softpop en vrijwel geen hardrock.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s