Eerste namen Lowlands

De eerste namen van Lowlands 2010 zijn vandaag bekend gemaakt, precies een half jaar voordat het feest weer begint in de polder.

Zo staan de punkers van Blink-182 er die vorig jaar terugkwamen na een paar jaar pauze. Verder is Admiral Freebee uit België bevestigd, een fijne rocker en singer-songwriter. De derde naam is Richie Hawtin presents PLASTIKMAN LIVE. Met hoofdletters dus. Moderne minimal techno van deze Canadese DJ / producer, die zes jaar terug voor het laatst als Plastikman live optrad. Hij neemt ook de visuele kunstenaars van Derivative mee. Dat u het alvast weet. Verder zouden de Blood Red Shoes zichzelf hebben bevestigd in een interview.

Update 21-10: Ook La Pegatina (via myspace) en Dan Le Sac vs. Scroobius Pip (via een interview) staan op Lowlands.

Inmiddels heeft de site van Lowlands een upgrade gehad (inclusief “do not touch” button, een “go to hell” knop en een verborgen schietspel). Het is beter dan de wat chaotische kunstzinnige site van vorig jaar, maar als je het nog niks vindt kun je terecht op de site van Lekker Leesbaar Lowlands. LowLove is ook een leuke fan-site trouwens. En als je gek bent op geruchten kun je terecht bij Rockblog.nl of op het forum van Graz of op Rockya. Wat een voorpret allemaal!

Voor een actueel overzicht van bands op Lowlands zie de Lowlands pagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s