Lowlands is nu dan toch echt uitverkocht!

Lowlands was gisteren uitverkocht. Maar dat bleek een foutje. Bedankt. Maar vandaag is het dan toch echt uitverkocht, op enkele CJP kaartjes na. Zie ook het bericht op lowlands.nl en festivalinfo.nl. Update: ook alle CJP kaarten zijn uitverkocht.

De organisatie liet zondagmiddag weten dat de reguliere kaarten niet meer beschikbaar waren via Livenation en Eventim. Er waren toen nog wel enkele kaartjes voor de combi Lowlands / Walibi en voor CJP-pashouders. De combikaartjes waren echter ook snel uitverkocht. Later bleek dat er een fout zat in het ticketsysteem… oeps. Zie het betreffende twitter bericht. Op de site van Lowlands was te lezen dat de blokkade voor de CJP-kaarten dubbel was ingevoerd. De foutieve blokkade werd opgeheven waardoor er nog 10.000 kaarten beschikbaar kwamen.

En zo waren er ineens weer 10.000 kaartjes en die vlogen ook weer binnen no-time de deur uit. Dat was na alle hectiek ook niet zo gek. Veel berichten van mensen (b.v. op twitter) die alsnog snel een kaartje kochten.

Dit betekent een uitverkoop van Lowlands in bijna 9 dagen. Vorig jaar was Lowlands rond 1 mei uitverkocht. Dat het snel ging konden we al eerder van de organisatie vernemen. Er zijn nog maar een paar namen bekend, maar de laatste jaren lijkt het ook steeds minder van belang te zijn welke bands er nu werkelijk zullen komen. Veel bezoekers gaan dan ook vooral voor de geweldige sfeer. Vorig jaar viste nog een hoop mensen achter het net. Het lijkt aannemelijk dat die mensen en de vaste groep bezoekers nu al snel verzekerd wilden zijn van een entreebewijs.

Tickets kun – sorry kon – je krijgen via: Livenation / Eventim. Er zijn nog enkele CJP kaarten, koop die via Lowlands.nl – of ga direct naar de  pagina voor een Lowlands CJP kaartje. Update: ook alle CJP kaarten zijn uitverkocht.

Er is een ernstige fout gemaakt in het ticketsysteem. De blokkade voor de CJP-kaarten is dubbel ingevoerd . De foutieve blokkade is nu opgeheven waardoor er nu nog 10.000 kaarten beschikbaar zijn.

Mensen die vanmiddag een combi-kaart hebben gekocht omdat de reguliere kaarten op uitverkocht stonden kunnen naar info@lowlands.nl mailen indien ze deze kaart willen omruilen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s