Nieuwe namen in het Goffertpark

Het Goffertpark in Nijmegen is elk jaar weer een plezierige plek om een concert of festival te organiseren. Al is het maar omdat het voor mij op fietsafstand is. Lekker puh. Maar het is ook gewoon een mooi groen park. Zo hadden we wel eens Dynamo Open Air, Arrow Rock, Sonisphere, Ozzfest, Fields of Rock en Rockin’ park. Elk jaar zijn er ook wel concerten van grote bands. Zo waren er al bands te bewonderen zoals U2, The Rolling Stones, Red Hot Chili Peppers, Radiohead en Coldplay. Dit jaar is er ook weer van alles te doen…

Op zaterdag 19 juni staat Muse in het Goffertpark. Het voorprogramma is nog niet bekend (hoewel The Horrors wordt genoemd op podiuminfo.nl, wellicht foutief). Aanvang 18.00. Tickets zijn te koop via Livenation of Eventim en kosten 53,90 Euro (inclusief servicekosten).

Op woensdag 23 juni staat Aerosmith er met Stone Temple Pilots in het voorprogramma. Tickets zijn te koop vanaf 5 maart 10:00 via Livenation. Kosten: 59 Euro (excl. service). Aanvang 17:30.

Rockin’ Park is op zondag 27 juni. Naast de headliner Pearl Jam zijn vandaag de volgende namen bekend gemaakt: Amy MacDonald (singer/songwriter), Ben Harper and Relentless7 (singer/songwriter), Customs (Interpol/Editors kloon), Rise Against (punk), White Lies (postpunk/indierock, Interpol/Killers/Editors kloon). Helaas niet direct de topnamen waar ik zelf op zat te wachten, maar er komen nog wat bands bij. Tickets zijn te koop via Livenation of Eventim en kosten 75,90 Euro (inclusief servicekosten).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s