Porcupine Tree op Rock Werchter

Rock Werchter heeft er weer een fantastische naam bij: Porcupine Tree. Daarnaast zijn vandaag ook de volgende namen bekend gemaakt: Stereophonics, Channel Zero, The Specials, Paramore, Corinne Bailey Rae, Midlake, en The Black Keys.

Porcupine Tree is de (bekendste) band van de productieve frontman Steven Wilson. Ze spelen uitermate fijne progressieve rock. In 2008 stond de band op Pinkpop met een fantastisch optreden in de tent. In october van datzelfde jaar traden ze twee keer op in 013 waarbij DVD opnames werden gemaakt. In april/mei zal deze DVD (eindelijk!) uitkomen. Vorig jaar oktober stond Porcupine Tree nog in de uitverkochte Heineken Music Hall vlak na het uitkomen van het nieuwe album The Incident. Topband, ga dat zien. Nee echt!

Kippenvel. Video Way Out Of here + Live in 013:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s