Shameboy vervangt Wolfmother op Rock Werchter

Helaas, Wolfmother komt niet op Rock Werchter. Frontman Andrew Stockdale is ziek en mag niet vliegen. De volledige Europese tour voor juni en juli is afgelast. Zo stonden de heren ook niet op Pinkpop afgelopen weekend.

Shameboy vervangt Wolfmother op de zondag. The Black Keys spelen nu op het hoofdpodium en Shameboy zal spelen in de Pyramid Marquee tent. Aangezien de programmering is gewijzigd is er ook een nieuw blokkenschema in PDF en in Excel formaat en ook de Spotify playlist is weer helemaal bij.

Shameboy is Belgische dance / electro / house. Dat is een beetje jammer want ik had liever een andere goede rockband gehad als vervanger van Wolfmother. De laatste plaat van de DJ + drummer wordt een beetje ontvangen als meer van hetzelfde en minder spannend. Last.fm | MySpace | Soundslike | OOR

(foto via flickr)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s