Programma Habana rond + dagindeling de-Affaire

Naast de hele sloot geweldig leuke bandjes op de-Affaire, in en rond het Valkhofpark, is er aan de overkant van de Waal ook weer van alles te doen: “Habana”. Weg van de drukte van de vierdaagsefeesten is het daar fijn vertoeven. Met theater, muziek, mooie aankleding, gemoedelijke sfeer, voeten in het zand, glas wijn in de hand, lekker relaxen op het strand…
De organisatie heeft het programma bekend gemaakt van Habana en bovendien is de dagindeling bekend geworden van alle bands op de-Affaire.

De acts die op Habana zullen staan zijn:

  • Zaterdag 17 juli: Schradinova, Hills, ¡Patchanka!, Philipp Rüttgers 4tet
  • Zondag18 juli: Ramón Valle Trio, Maiden Voyage, Folkert Oosterbeek Trio, Roel Smeets & the Orgastic Pogo Orchestra, The Ploctones, Rogier & Maarten Pelgrim, Orquesta Salsabor, Frank Windemuller
  • Maandag 19 juli: Next Generation, Cimarrón, Bomba Estereo, Merinde, Jungle Boldie
  • Dinsdag 20 juli: Ten Horned Devels, Lilian Hak, Barnicle Bill Trio, TNL Allstars, Phantom Puercos, Okieson
  • Woensdag 21 juli: Quinteto Tango Extremo, Miriam Moczko, Animated, Sven Ratzke
  • Donderdag 22 juli: Pav A, Giovanca, Wouter Driessen, Mamas Gun, Marzio Scholten Group
  • Vrijdag 23 juli: Florian Fleischer Quartett,  Blue Mickey, Ivy Skate & Noah Star, Apparatschik, Blazin’ Quartet

Verder is de dagindeling bekend gemaakt op de website van de-Affaire. Daar worden ook de podia genoemd (zie ook een plattegrondje hier). Of dat helemaal klopt weet ik niet, zo staan op vrijdag wel veel bands op het nieuwe Lift! podium, en maar één op Club Voerweg. Maar het zou ook kunnen dat Gold Panda daar de hele avond staat.

De LatinStage is dit jaar trouwens verhuisd naar de ingang van het Valkhof en het Lift! podium staat op de oude plek van de LatinStage.

Naast de dagindeling kwam de vierdaagsefeesten website met een tijdsindeling, maar daar staan een hoop fouten in. Zo kunnen de tijden soms helemaal niet kloppen, ontbreken er bands, en staan er bands op die helemaal niet komen. Op mijn de-Affaire pagina een soort voorlopige prognose. Helemaal hip sinds de verkiezingen. Maar de tijden zijn dus nog behoorlijk onder voorbehoud.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s