Tijdschema de-Affaire, Nijmegen

De organisatie van de-Affaire heeft het tijdschema bekend gemaakt. De (voorlopige) indeling van de meer dan honderd acts kun je vinden op de site van de-Affaire: open hier het blokkenschema. Mijn (inmiddels aangepaste) overzicht staat op op deze subpagina. Donderdagavond staat om 23:30 “A Very Special Guest” geprogrammeerd. Een surprise act? Of heet er een band gewoon zo (dat zou wel een geniale naam zijn trouwens). Het 7-daagse festival vindt plaats in Nijmegen tijdens de vierdaagsefeesten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s