Nieuwe namen Lowlands

Afgelopen dinsdag gooide de organisatie van Lowlands weer een bergje nieuwe (muziek)namen de wereld in.

Onder de nieuwe namen een aantal Nederlandse bands en Nederlandse hiphop. Daarnaast o.a. The Ting Tings die ook op Rock Werchter stonden. Ook de fijne Belgische stonerrockers van Triggerfinger mogen Lowlands een keer aandoen, nadat ze op vele andere festivals al hun kunnen hebben laten zien. Holy Fuck staat er ook weer met zijn fijne electronische instrumentale electro dansbeats met een vleugje math-post-rock. Of zoiets. Geweldig optreden op Lowlands 2008 en in Doornroosje in 2009. En ook Mark Lanegan mag er weer staan; de man met de donkere melancholieke stem treedt er graag op. Op eerdere edities o.a. met The Twilight Singers, The Gutter Twins en vorig jaar zou hij er staan met Soulsavers, maar dat ging helaas niet door. Dit jaar een herkansing dus, solo. Ook solo te zien: Kele, de frontman van Bloc Party. Daily Bread kunnen we eerder zien op de-Affaire, vrijdag de 23e juli om 19:30 in de ruïne. Net zoals Schlachthofbronx trouwens, die staan op woensdag de 21e juli op het podium op de voerweg (na 20:00).
Een overzicht van alle namen vind je hier en op de lowlands site.

 • Airship
 • Blaudzun
 • Boom Boom du Terre
 • Cymbals Eat Guitars
 • Daily Bread
 • DJ FS Green
 • Eli ‘Paperboy’ Reed & The True Loves
 • Fresku
 • Ginger Ninja
 • Hef & Önder (BangBros)
 • Holy Fuck
 • I Blame Coco
 • Kalio Gayo
 • Kele
 • MakeBelieve
 • Mark Lanegan
 • My Favorite Scar
 • Peggy Sue
 • Schlachthofbronx
 • Tame Impala
 • The Q4
 • The Ting Tings
 • Triggerfinger
 • Vieux Farka Touré
 • Villagers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s