de-Affaire: opgerold

Het is al weer bijna een week voorbij, die goede tijd van de-Affaire, dat prachtige festival op het Valkhof in Nijmegen. Hierbij een overzichtje van reviews, verslagen, filmpjes, audio, en schraal bier. Mijn hoogtepunten waren o.a. And So I Watch You From Afar, Gösta Berlings Saga, Shining (NO), Dez Mona, Shearwater, Thus:Owls, ASTRA en John Grant – en nog een hele berg leuke bands eigenlijk. En zo had iedere bezoeker zijn of haar hoogtepunten, want er waren weer een groot aantal vernieuwende, aansprekende bands; uit diverse genres. We rollen alles op, zetten het in de glazen kast, en we kijken er nog af en toe naar. Hieronder een overzichtje. Tot volgend jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s