Coldplay op Pinkpop en Werchter

Coldplay staat op Pinkpop. Jan Smeets, organisator van het festival, zal in zijn nopjes zijn met deze headliner, want Coldplay stond er nog niet eerder. De band is ook bezig met een nieuw album. Maar Pinkpop heeft, volgens de berichten, geen geld meer over voor System Of A Down of  U2. En ook Iron Maiden en Chemical Brothers zullen niet op Pinkpop spelen. Coldplay staat ook op op het Belgische Rock Werchter. Samen met Kings Of Leon – én – The Chemical Brothers en Iron Maiden.

Ook Kings of Leon zou in de pijplijn zitten voor Pinkpop. Nu is dat niet zo heel gek, want die staan al op heel veel festivals. Geen hele bijzondere act wat mij betreft, maar ze nemen toch al de vormen aan van een grote act, en zouden zomaar headliner kunnen worden voor Pinkpop. De voorverkoop van Pinkpop begint op zaterdag 19 maart. 2011 dus (duh!). De voorverkoop van Rock Werchter begin a.s. zaterdag om 9.00 uur.

Een (bijgewerkt) overzichtje van bands op festivals in 2011 vind je hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s