Dat is het voordeel van video: Krach

Het mag ondertussen bekend zijn dat ik die Krach (gewoon uit Gelderland) een heel leuk bandje vind. Inmiddels is het eerste volledige debuutalbum klaar, maar moeten we nog even wachten tot die daadwerkelijk losgelaten wordt op de hongerige wolven van publiek en pers. Ondertussen hebben de heren een mooie videoclip gemaakt van Do The Wave Now. Dat nummer stond overigens ook op de Kompakt Disk EP (dat warmhoudplaatje van vorig jaar).

En ze zeggen van zichzelf dat ze kinetische rock maken. Ja kinetische energie. Dat is “bewegingsenergie, een vorm van energie die een lichaam heeft doordat het beweegt“. Ha! Dat hebben ze goed begrepen. Dansbare rock is het toverwoord. Of: “explosieve indie-gitaarrock met technosynthesizers, blasfemische beats en hijgende hypnovocalen”. Dat ze die energie ook visueel kunnen overbrengen bewijst die videoclip wel. “Niet geschikt voor epileptici”, waarschuwen ze zelf al. Dus….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s