Dat is het voordeel van video: Mogwai

De Engelse krant The Guardian kwam met de video van een nieuw nummer van de Schote post-rock band Mogwai: Reno Peno. Dit nummer komt van het nieuwe album – met de briljante titel Hardcore Will Never Die, But You Will. Het zevende album van de band zal op 14 februari in Europa verschijnen. De video van Reno Peno toont twee vrienden die in een dronken bui een poort naar een andere dimensie willen bouwen. Ideetje van regisseur Tom Scholefield. Hij liet zich inspireren door VHS banden uit de jaren 80, en het is een eerbetoon aan jongensfantasieën. Dus…

Eind deze maand gaat de band touren, op 15 maart komen ze in Paradiso, Amsterdam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s