Nog wat Rock Werchter namen. The good, the bad…

Juist ja. Het Rock Werchter programma loopt aardig vol. Sinds mijn laatste update zijn er behoorlijk wat namen bij gekomen. Een paar namen even kort toelichten. The Black Eyed Peas gaven wel de meeste aanleiding tot oproer. Hoe kun je zo’n band nu laten afsluiten op zondag. Ja ik snap het wel, ik heb er ook niet veel mee, maar goed. Zo ongeveer tegelijk staat Digitalism in de tent, en dat is nu net één van die spaarzame dance namen die ik nog een klein beetje ken en nog wel eens wil zien. Denk ik.


  • Update 16/03 : Queens of the Stone Age
  • Update 25/03:  Seasick Steve, Jimmy Eat World, Ozark Henry, Chase and Status, Jenny and Johnny, Selah Sue, A-Trak, Brandon Flowers
  • Update 04/04: Ke$ha via ROAR, officieel 19-04.
  • Update 05/04: OFWGKTA (Odd Future), James Blake, The Hives, Anouk, Evaline.
  • Update 19/04: Arsenal, Grouplove, My Chemical Romance (in plaats van Noisettes), The Pretty Reckless, The Subs


Op donderdag Linkin Park, categorie alt rock / nu-metal. Ooit op Pinkop een aardig optreden van ze gezien, maar de laatste plaat is volgens mij niet al te best. De schreeuwzang van Mike Shinoda vind ik niet altijd prettig, misschien die nieuwe plaat nog eens luisteren. Of niet. Hurts is een opkomende Engelse band die we vorig jaar in jaarlijstjes tegenkwamen. Electropop uit de eigthies. Dat wil ik wel eens zien. Mona is ook een belofte voor 2011. Ken het niet. Amerikaanse rock zo te zien. Kan een grote band worden. Of niet. Triggerfinger kun je er altijd goed bij hebben met hun vette stoner/bluesrock. Uit België natuurlijk. Rival Sons is psychedelische, blues rock, altijd goed voor een festival in de zon. Ken het nog niet goed genoeg. Bruno Mars wordt ook aardig afgebrand in de verschillende comments door anderen. Categorie “te commercieel, wat doet het hier” blijkbaar. Geen idee. Underworld is nog steeds een grote dance naam voor mij, al draai ik de nieuwe albums al jaren niet echt meer. Zonde of niet?  The Vaccines is the next big thing uit Engeland volgens de bladen, wat overigens niet altijd iets zegt. Rammelrock hip of hype? Tame Impala is de grootste kleine naam voor mij. Lees hier maar waarom. Lekker!

Hieronder een overzichtje.

Zie recenter bericht.

Spotify lijst Rock Werchter 2011.

___
Tame Impala

___
Rival Sons

___
Triggerfinger

___
Underworld

___
Mona

Eén reactie op “Nog wat Rock Werchter namen. The good, the bad…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s