Groot deel Oranjepop programma bekend

Dit jaar zal Koninginnedag in Nijmegen worden opgefleurd met een nieuw Gelders podium op Oranjepop waarbij de programmering door 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen is geregeld. En daar staan allemaal Nijmeegse bands: The Jacobites, Roy Santiago, Easy Trigger, Discipline & Rather Real, Little Things That Kill, The Gospel en Routines. Verder komen er nog eens zes singer-songwriters voor het GSSF tipi podium: Roel Smeets, Marcel Verbeek, Casper Adrien, Taxidermist, Miriam Moczko en Indasol. Op het hoofdpodium zal Automatic Sam het Oranjefeest openen.

Al bekend waren de volgende bands op het hoofdpodium: The Heavy (UK), Krach, Jungle by Night, Bertolf, The Tunes en Lea. Oranjepop is op 30 april (duh!) en begint om 13:30. Locatie: Hunnerpark, rechts naast Museum Het Valkhof. Er passen 10.000 mensen op het terrein en er zijn zo’n 20 bands in het wild te bewonderen. Gratis en voor niks.

Meer info op de website van Oranjepop. Wat meer info over de bands op het Gelders podium op 3VOOR12 Arnhem-Nijmegen.

___

The Jacobites

___

Automatic Sam

___

The Routines

___

Easy Trigger

___

Discipline & Rather Real

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s