Updates Oddstream festival, Nijmegen

De organisatie van Oddstream heeft het nachtprogramma rond, de volgende nieuwe namen zijn nog toegevoegd: Richard Devine, Shigeto en Eprom. Club Oddstream is in de nacht van 2, 3 en 4 juni. Voor het dagprogramma van 2 t/m 5 juni zijn nieuw: OY!, Pure, ATM, AstroPoser, BlipVert, Disappears, Jan Liefhebber, Kelpe, Pete Concrete, Reza Athar, Scrambled, Shigeto en Tomorrow we move to Hawaii. Volgens deze tweet zal ook Deaf by Stoning op Oddstream spelen. Het gehele programma vind je hieronder.

Updates:

  • 23/03 Shadowlord, Carach Angren, Taxidermist + Overtref, DNRWAYF, Roel Smeets, Nausika, Indasol, officieel via facebook
  • 27/03 Why Go, via MySpace
  • 28/03 Marten de Paepe, via MySpace
  • 01/04 Octabas, Chop Wood, SX, officieel via twitter
  • 06/04 Jazzatron, Killeralien B2B Phonetic System, Okieson, Petter CarlsenSemantics, officieel via twitter
  • 06/04 Krause, officieel via twitter
  • 11/04 The Young Gods, officieel via facebook
  • 13/04 Fruit of the Original Sin, Miranda de Verdier, Planet Eyelash, Skandaal! en The Gospel via een bericht op rockportaal.nl 
  • 13/04 Bebe Fang (update 13/04 via website)
  • Zie verder dit recentere bericht.

Oddstream presenteert op 3 juni ook “Inspiration Day” met toonaangevende communicatie experts uit de hele wereld die inspirerende voorbeelden van kunst, communicatie en media projecten gaan presenteren (meer info op de Oddstream website).

Verder wil Oddstream het wereldrecord retweeten gaan vestigen. Het wat? Juist ja. “We zijn een festival die zowel muziek, kunst als film laat zien maar ook zoekt naar bijzondere vormen van communiceren en het betrekken van mensen bij het festival en daarbij horen opvallende acties. Met deze actie willen we een echte ‘Oddstream‘ communicatiestroom creëren” aldus festivaldirecteur Doeko Pinxt. Maandag 28 maart 8:30 zal Oddstream een tweet de wereld ingooien via http://twitter.com/odd_stream als startsein voor de recordpoging. Ben benieuwd…

Ticketinfo via de Oddstream website. Vanaf 1 april zijn losse tickets beschikbaar.

Het hele programma vind je in dit recentere bericht.

Eén reactie op “Updates Oddstream festival, Nijmegen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s