Tijdschema bevrijdingsfestival 2011, Nijmegen

Ik had al eerder een berichtje gewijd aan het bevrijdingsfestival in Nijmegen. Het Hunnerpark, het terrein van Oranjepop van afgelopen zaterdag, is ondertussen schoongemaakt en wordt ingericht op het vieren van de vrijheid a.s. donderdag. Het festival wordt georganiseerd door Het Stedelijk 4&5 Mei Comité en poppodium Doornroosje in het  kader van het thema ‘vrijheid ligt niet op straat’. Het programma bestaat uit veel bands om eens flink op te dansen, plus een aantal hiphop acts. Het festival is op 5 mei van 14.30 uur tot 23.00 uur. En mocht je me zoeken… helaas, ik zit traditiegetrouw toch weer in Wageningen. Maar dan toch, ik weet zeker dat Nijmegen ook een leuk feestje kan bouwen! Meer info op doornroosje.nl. Entree gratis.

  Luister Spotify (via Doornroosje)

_______

Baskerville

_______

Boemklatsch

_______

Nobody Beats The Drum

_______

Zo Moeilijk

_______

Boef en de Gelogeerde Aap

2 Reacties op “Tijdschema bevrijdingsfestival 2011, Nijmegen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s