Meer namen en deel tijdschema de-Affaire duiken op

Festival de-Affaire in Nijmegen vind altijd plaats tijdens de vierdaagsefeesten. De organisatie van deze feesten heeft ook een eigen pagina en daar staat ook het muziekprogramma inclusief de-Affaire. Net zoals vorig jaar geeft die site nu ook al wat meer geheimen prijs van het verdere programma van de-Affaire en wanneer de bands zullen spelen. En ik denk dat het grotendeels klopt. Zo had ik al een aardige lijst met de dagen waarop een hoop bands zouden gaan spelen (b.v. via MySpace e.d.) en dat komt aardig overeen met wat er op die site staat. Opvallend toch, maar ja, het is openbare informatie. Dus een mooie aanvulling en het melden waard op mijn blog dacht ik zo. Zo kom ik toch een hoop nieuwe namen tegen die ik nog niet eerder had gezien.

Zo leren we ook dat het Waalpark (weer) bij het festival wordt betrokken (in het officiële programma) met twee podia. Het podium bij het bloemenwapen krijgt zo te zien op zaterdag de nodige rock en metal te verwerken van de Fortarock organisatie (de stevige kant van Doornroosje – als ik dat zo oneerbiedig mag zeggen). De andere podia zijn er ook weer, zoals het Lift! podium met het nodige talent. Ólafur Arnalds in de ruïne op zondagmiddag lijkt me erg bijzonder (als de locatie en tijd klopt dus), en ook Hauschka op de vrijdag lijkt me mooi – hopen dat het publiek stil is bij het hoofdpodium.

Hieronder een overzicht, hier en daar aangevuld met de nodige MySpace, Facebook en band website informatie. Neem de tijden trouwens met een groot pak zout, want als dit klopt spelen er regelmatig bands tegelijk op hetzelfde podium. Ook de dagen zijn hier en daar niet helemaal zeker. Maar goed, het is een indicatie…. Let op de website van de-Affaire voor het officiële programma. Ik kan niet aansprakelijk worden gehouden voor..  etcetera.

Klik hier voor het meest recente bericht + programmaoverzicht op deze blog.

Eén reactie op “Meer namen en deel tijdschema de-Affaire duiken op”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s