Nieuwe optredens Faith No More

Nou goed, het was misschien nog geen definitief einde van Faith No More, maar het leek me toch bijna onwaarschijnlijk dat de band nog meer optredens zou geven. Het laatste optreden op 5 december 2010 in Chili leek toch zo’n beetje het afscheid van de band, die na 11 jaar pauze op 10 juni 2009 terugkeerde op het podium. Maar ineens was daar toch het nieuws over een nieuw optreden op 14 november 2011 op het SWU festival in São Paulo, Brazilië. Dit staat inmiddels ook op de officiële website van Faith No More en op de website van het festival. De band speelt ook op 12 of 13 november op het Maquinaria festival in Santiago in Chili. Lucky bastards. Maar goed, ze zongen het zelf al. Shit lives forever.

Het is de vraag we nog meer optredens kunnen verwachten, maar natuurlijk hopen we op nog wat optredens in de buurt. Een uurtje op Lowlands 2009 was immers ook niet echt lang. Er zijn overigens nog geen plannen voor een nieuw album, maar goed, hoeveel echt goede comeback albums bestaan er? Voor al het nieuws rondom Faith No More ga je het beste naar de fansite van Faith No More 2.0 of volg de bassist Billy Gould via twitter (@mrgould) of toetsenist Roddy Bottum (@roddybottum).

Update (02/09):

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s