Dat is het voordeel van video: Opeth – The Devil’s Orchard

Oh ja, die hadden we ook nog. Opeth had met Heritage een lekker jaren 70 plaatje uitgebracht (sommige deathmetal fans in grote vertwijfeling achterlatend). Zonder grunts dus, of blastbeats, of keiharde metalen. Inmiddels is “The Devil’s Orchard” van dat album op video uit, geregisseerd door Phil Mucci. Geheel in de verwachting is het een aardig psychedelisch werkje geworden, alsof het direct uit de jaren zeventig is opgegraven. Grappig is toch ook de cover die op YouTube te vinden is. Een soort Beavis and Butt-head parodie. Zie beide video’s hieronder.

_________________

Opeth – The Devil’s Orchard (official video)

_________________

Opeth – The Devil’s Orchard: Joke Vocal Cover By Tersh

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s