Lowlands is uitverkocht

Lowlands 2012 is dus uitverkocht. Vanochtend om 11:00 begon de voorverkoop en door een of ander mirakel was ik er dit jaar na slechts 5 minuten doorheen (vorig jaar duurde dat dik 2 uur). Na 2 uur meldde de organisatie via twitter dat alle reguliere kaarten waren uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten voor CJP-pashouders beschikbaar (check lowlands.nl) – update: die zijn ook uitverkocht. Dus. Ik zie je misschien in de polder in augustus. Proost!

Eén reactie op “Lowlands is uitverkocht”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s