Snow Patrol, dEUS en Elbow op Rockin’ Park in Nijmegen

Op 16 januari was er al een eerste aanwijzing – gevonden door Festivalinfo.nl – dat er dit jaar weer een editie van Rockin’ Park zou zijn. Op een test-site stonden bands als Snow Patrol, Elbow en Fink. En dit blijkt dus te kloppen. Vandaag werd het bericht officieel naar buiten gebracht dat Rockin’ Park inderdaad weer in het Goffertpark in Nijmegen zal worden gehouden op zaterdag 30 juni. Daarnaast werden ook nieuwe namen als dEUS en Selah Sue toegevoegd aan het programma.
Update 23/02: +The Temper Trap, Flogging Molly
Update 21/03:  +M. Ward

De komende periode zullen er nog meer namen bekend worden gemaakt door de organisatie. De kaartverkoop start op vrijdag om 10.00 uur, zie ook de website van het festival. Kaartjes kosten 69 Euro exclusief  servicekosten (75,90 Euro inclusief) of betaal een monsterbedrag van 189 Euro (199 Euro inclusief servicekosten), maar dan heb je wel betere parkeerplaatsen, gegarandeerde toegang tot het eerste vak en gratis drank op het Luxe Deck. Koop je kaartjes via http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ of via 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Eén antwoord op “Snow Patrol, dEUS en Elbow op Rockin’ Park in Nijmegen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *