Opeth op Bospop

Mijn Zweedse helden van Opeth staan weer eens op een Nederlands festival dit jaar. Op zondag 8 juli, de tweede dag van het festival, staat de band op Bospop in Weert. In het verleden bezocht de band wel eerder festivals in Nederland (naast een aantal losse concerten). In 2008 stonden ze ook al eens op Bospop, in 2010 was Paaspop (Schijndel) aan de beurt, in 2009 op de Zwarte Cross en in 2006 en 2009 was de band present op Lowlands. De band stond ook wel op metal festivals, zoals in 2001 op Wâldrock, 2002 op Dynamo Open Air en in 2003 en 2008 op Fields of Rock.

Naast Opeth staan op Bospop op de zaterdag Lenny Kravitz, Los Lonely Boys, Chris Cornell, Ed Kowalczyk, Beth Hart, Los Lobos, Trombone Shorty & Orleans Avenue, Vintage Trouble, Black-Bone en op zondag: Alanis Morissette, Gavin DeGraw, The Cult, Tom Jones, Adrenaline Mob, Patti Smith, Opeth, DeWolff, Needtobreathe en Powerslave. Niet heel veel aansprekende namen, al staat The Cult ook nog wel op mijn lijstje. We zetten de zondag in de agenda als optie dus…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s