Rock Werchter 2013: blokkenschema

RWHet tijdschema van Rock Werchter 2013 is bekend (edit: voor die van 2014 moet je hier zijn en die van 2015 staat hier) en daarmee kunnen we weer een mooi blokkenschema in elkaar draaien; inmiddels een traditie op deze blog omdat Rock Werchter dat zelf niet doet (zie onderaan dit bericht). Opvallende zaken in het schema? Nou niet echt. En zo op het eerste gezicht zijn er voor mij niet heel veel vervelende overlappingen. Misschien Black Rebel Motorcycle Club tegelijk met Laura Mvula en Balthazar, of Goose tijdens Rammstein, of de overlap van Nick Cave met een gedeelte van Django Django en Tame Impala. En verder zijn er de nodige eet- en drinkmomenten. Verder valt op dat Sigur Rós een mooie anderhalf uur speeltijd krijgt, Blur mag het doen in een uur en 40 minuten, Rammstein ruim anderhalf uur en Depeche Mode krijgt een uur en een kwartiertje. Voor de afsluitende Editors staat anderhalf uur en daarmee is het festival zondag om 01:00 uur ’s nachts afgelopen.
Update 06/06: -Modest Mouse (cancelt tour)
Update 07/06: +The Van Jets


Verder werd ook bekend gemaakt dat de befaamde Pyramid Marque-tent ter ziele is (hij kwam niet meer door de APK keuring heen zullen we maar zeggen), en die wordt vervangen door de Klub C-tent, een duidelijke verwijzing naar festivalpartner KBC.

Rock Werchter is donderdag 4 t/m zondag 7 juli in het Begische Werchter (goh).

Klik HIER voor het blokkenschema. (Zie je fouten? Laat het me weten in de comments, dan pas ik het z.s.m. aan!)
(laatste update 16-06-2013: The Van Jets vervangt Modest Mouse, kleine aanpassingen tijdschema Depeche Mode en Editors)

RIP Pyramid Marquee
RIP Pyramid Marquee

8 antwoorden op “Rock Werchter 2013: blokkenschema”

  1. De tijden van de optredens op zondag op Main Stage kloppen niet helemaal. deze zijn gewijzigd. Verder klopt het volgens mij helemaal! Bedankt!

  2. Modest Mouse is vervangen door The Van Jets.. en the Editors zijn liefst 5 minuten opgeschoven 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *