Dat is het voordeel van video: Valkhof Festival 2013

DSC00755Nog eentje om het af te leren. Wat videootjes, geschoten met m’n compact camera tijdens het Valkhof Festival. Van 13 t/m 19 juli. Nijmegen. Valkhofpark. Editie 2013 uiteraard. Was ook de eerste editie onder deze naam, dus dat kan niet missen. Enne, er zijn natuurlijk veel meer video’s te vinden op YouTube, al zijn het maar vage schokkerige smartphone-beelden. Zo zijn er ook wat volledige optredens te vinden van Amenra (door Oildale97) en The Wytches, Alela Diane en Jonathan Wilson (door songhunter1966). En hou ook de Kapelsessies in de gaten op twitter en facebook. De opnames van deze akoestische optredens van diverse artiesten op het festival worden ook op YouTube gezet, Fijn toch?  Hieronder dus mijn eigen zooi. Dus ehm, verwacht geen super profi-kwaliteit hè. Maar leuk voor in het plakboek.

Voor de eerder verschenen teksten en foto’s:

Da’s het voordeel van video:

Austra

BadBadNotGood

Camera

Camilla Sparksss

Colin Stetson

DNMF

Earth Control

Earth Mk. II

Gelbart

Hacride

Jacco Gardner

Mannheim

Mr. Vast

Nouveau Vélo

Rangleklods

Sexy Sushi

De (Tweede) Speeldoos (Torre Florim / Roos Rebergen)

Truckfighters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s