Gezien: Zomerparkfeest 2013, Venlo

DSC01854Als je dan toch even in Venlo bent, kun je net zo goed nog even langs het Zomerparkfeest gaan in het Julianapark. Daar staan elk jaar toch nog best een aantal leuke bands geprogrammeerd naast de – eh – andersoortige acts. Voor elk wat wils dus. Op vrijdag kun je daar bijvoorbeeld nog gaan kijken bij Laura Jansen, Mister and Mississipi, Mozes and the Firstborn en Gnucci; op zaterdag kun je naar Broeder Dieleman, Mikal Cronin en Koos Alberts; en op zondag staan Jacco Gardner, Eins Zwei & The Parallel Cinema, Orgel Vreten, Baskerville en Moon Duo op het programma. Van die bands die je bijvoorbeeld ook gewoon op Lowlands vindt. Of het Valkhof Festival. Ja Koos Alberts stond – sorry – zat ook wel eens op Lowlands ja. Op donderdag brachten we een kort bezoekje aan het festival in Venlo. Achter het hoofdpodium stond een kleine tent (Carrousel) waar Pien Feith en METZ die avond optraden. Wat foto’s en video’s hieronder…

Pien Feith
Pien Feith
Pien Feith
Pien Feith
Pien Feith - Carrousel-tent
Pien Feith – Carrousel-tent
METZ
METZ
METZ
METZ
METZ
METZ

Alle foto’s.

2 Reacties op “Gezien: Zomerparkfeest 2013, Venlo”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s