Rock Werchter 2014: blokkenschema

werchter2014Het tijdschema van Rock Werchter 2014 is bekend en daarmee kunnen we weer een mooi blokkenschema in elkaar draaien (voor die van 2015 klik hier); inmiddels een traditie op deze blog omdat Rock Werchter dat zelf niet echt doet (zie onderaan dit bericht). Weinig opvallende zaken eigenlijk. Metallica sluit op donderdag het gitaargedeelte af en het is aan Skrillex om het af te maken op het hoofdpodium. De Arctic Monkeys en Major Lazer doen dat op vrijdag. Pearl Jam krijg drie uur op de zaterdag, al heb ik eerder meegemaakt dat zoiets ook makkelijk tot 2.5 uur wordt ingekort. Op zondag is Kings of Leon niet de officiële afsluiter maar het redelijk nieuwe Stromae.

Rock Werchter is donderdag 3 t/m zondag 6 juli in het Begische Werchter (goh).

Klik HIERRRRRR voor het blokkenschema in PDF (versie 2, 25 juni).

(Zie je fouten? Laat het me weten in de comments, dan pas ik het z.s.m. aan!)

RW2012-icon3

RW2012-alg

RW2012-icon-2

RW2012-icon4

16 Reacties op “Rock Werchter 2014: blokkenschema”

 1. Ook dag 1 Arsenal van 00.00 – 1.05
  Gesaffelstein 22u45 – 00.00
  opposites 01.05 – 02.05

  Dag 4: midlake van 14u30 – 15u30

 2. Jo kerel,

  viavia dit schema doorgestuurd gekregen. Zag uw naam in de credits (en link) en wou u toch eens persoonlijk bedanken. Hoewel het wrs niet supermoeilijk is eens je het kunt, ben ik niet in staat om zoiets in elkaar te steken. Elk jaar opnieuw is het zoeken.

  Wou u gewoon laten weten dat heel veel mensen dit echt wel appreciëren, maar misschien niet weten dat het van u komt, maar in naam van al deze mensen:

  BEDANKT!!!!!!!!

 3. Net uw site gevonden en het handig schema geprint om per dag te versnijden tot broekzakformaat. In de jaren 80 kregen we nog een programmaboekje + petje gratis aan de inkom. Now it’s only money that matters. bedankt vanwege twee 50+ tw oudstrijders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s