Play: album van de week (43, 2014): Mountain Bike – Mountain Bike

Mountain-bikeWeek 43 inmiddels: deze week is Mountain Bike in de aanbieding met Mountain Bike.

De vier heren uit Brussel speelden op Let’s Get Lost in Zwolle afgelopen zaterdag een uitstekende set in die knusse bovenzaal van Het Vliegende Paard. Aantrekkelijke garagepop/psych met gouden melodietjes verweven met dik fuzzende of luid psychende gitaren. Ze speelden overigens met van die Amerikaanse basketbal-shirts aan. In onderbroek…

De bandleden hebben hun sporen al lang verdiend in projecten als Thee Marvin Gays, Warm Toy Machine, Billy Joe and June Moan. Samen combineren ze de sound van Beck, Ty Segall, Deerhunter, Mikal Cronin en Grandaddy tot een verrassende cocktail van melodie en ambitie. Prachtige popsongs met de uitbundige kracht van garage rock. Songs die je doen verlangen naar de lente, ook al is de herfst nog niet eens begonnen. – Let’s Get Lost festival

Check de hele lijst van 2014 hier:

Eén reactie op “Play: album van de week (43, 2014): Mountain Bike – Mountain Bike”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s