Play: album van de week (45, 2014): Musée Mécanique – Shores of Sleep

covermuseemecanique100_v-podcastWeek 45 inmiddels: deze week is Musée Mécanique in de aanbieding met Shores of Sleep.

Jaren geleden waren ze in Tivoli De Helling met z’n drieën als voorprogramma van Get Well Soon, lees hier waarom we dat zo magnifiek vonden. Nu is er dan eindelijk een nieuwe plaat en zo op het eerste gehoor klinkt dat meer van hetzelfde, maar weer smaakvol gebracht (die zingende zaag!). Opmerkelijk dat ik dit lust, misschien is het wel het zoetste dat ik nog door mijn keel kan krijgen…

…opvolger From Shores Of Sleep straalt aan alle kanten. De band doet eigenlijk nog steeds waar ze goed in is en dat is rijkgeorkestreerde, gedragen liedjes op plaat zetten… Musée Mécanique is erin geslaagd een muzikaal sprookjesbos te creëren, waarin het uitermate goed toeven is. De liedjes zijn uitgerekt, meeslepend en je hoort aan alles dat er heel goed over nagedacht is. – Written in Music

Check de hele lijst van 2014 hier:

Eén reactie op “Play: album van de week (45, 2014): Musée Mécanique – Shores of Sleep”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s