Play: album van de week (49, 2014): King Gizzard & The Lizard Wizard – I’m in Your Mind Fuzz

KingGizzardWeek 49 inmiddels: deze week is King Gizzard & The Lizard Wizard in de aanbieding met I’m in Your Mind Fuzz.

…psychedelische rollercoaster aan stijlen en geluiden terecht: van garagerock, surf doorspekt met scheurende gitaren, een gierende theremin en vooral heel veel rock. King Gizard is een absolute aanrader voor liefhebbers van Thee Oh Sees, Tame Impala en de psychedelische kant van MGMT. – Doornroosje

Naast vijf (!) officiële albums sinds 2012 hebben ze nog talloze losse singles, EP’s, compilaties en mini-albums de wereld in geslingerd. … Waar met name de eerste platen alle kanten uitschieten die je tussen 60’s rock, psychedelica en oude en moderne garagerock kunt verzinnen, is dit alles op het laatste album gestroomlijnder verpakt tot compacte knallers die echt een eigen King Gizzard sound hebben en naadloos in elkaar overlopen. – 3voor12 Groningen

[spotify id=”http://open.spotify.com/album/1us1SPW98rVMh2zzHqSYSI” width=”300″ height=”380″ /]

Check de hele lijst van 2014 hier:

[spotify id=”spotify:user:tbeest:playlist:6DsJRTXy1oslJi0QxBqEvI” width=”300″ height=”380″ /]

Eén antwoord op “Play: album van de week (49, 2014): King Gizzard & The Lizard Wizard – I’m in Your Mind Fuzz”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *