Play: album van de week (4, 2015): Pond – Man It Feels Like Space Again

Pond - Man It Feels Like Space AgainWeek 4 inmiddels: deze week is Pond in de aanbieding met Man It Feels Like Space Again.

Laatst berichtte ik al over het nieuwe album van het Australische Pond. En dan hoor je er gelijk bij te zeggen dat Pond bandleden deelt met Tame Impala. Maar Pond is meer een gezamenlijk muziekproject met Nick Allbrook (ook gespeeld in Tame Impala) in een belangrijke rol, terwijl Tame Impala vooral rondom multi-instrumentalist Kevin Parker is geformeerd. Pond bestaat al minstens net zo lang geloof ik, en scoort eveneens met aanstekelijke psychedelische pop met duizelende effecten en bergen echo’s op allerlei plaatsen. Man It Feels Like Space Again zou eigenlijk eerder worden uitgebracht dan Hobo Rocket uit 2014. Maar dan nu alsnog. Een speelse plaat waar genoeg in te ontdekken valt. Producer is Kevin Parker.

Check de hele lijst van 2015 hier:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s