Play: album van de week (8, 2015): Roosbeef – Kalf

479053.300Week 8 inmiddels: deze week is Roosbeef in de aanbieding met Kalf.

Gewoon… ter voorbereiding op het optreden in Doornroosje vanavond 🙂

… Haar songs zijn eigenlijk kleine surrealistische gedichtjes. Soms lieflijk en zacht, soms hard en met een sneer richting zaken die buiten haar leefwereld vallen…. Kalf is een warm en spannend album … De plaat blijft verrassen, elke luisterbeurt weer. Dat komt onder meer door het tegendraads gitaarspel, de strijkers en de arrangementen. – Soundsz

… Het geluid mag dan wat anders zijn dan op het vorige album, de liedjes zijn nog steeds van hoge kwaliteit. Van vrolijke, luchtig klinkende nummers als ‘Kalf’ en ‘De Schelde’ tot het slepende, gedragen ‘Raak Mij Aan’. … muzikaal gezien is het allemaal net wat minder tegendraads dan voorheen, maar dit doet niets af aan de kwaliteit. Na het ijzersterke debuut en de zeer goede opvolger is ook de derde van Roosbeef een erg mooi album. – Festivalinfo

… Aan het eind van de rit kun je niet anders dan constateren dat het album … alles biedt wat Roosbeef zo goed maakt: diepgang, humor, absurditeit en het soort vakmanschap dat ervoor zorgt dat alles sense maakt. – OOR

Check de hele lijst van 2015 hier:

Eén reactie op “Play: album van de week (8, 2015): Roosbeef – Kalf”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s