Play: album van de week (19, 2015): Other Lives – Rituals

Other Lives - RitualsWeek 19 inmiddels: deze week is Other Lives in de aanbieding met Rituals.

D’r komen een hoop interessante albums uit op dit moment om deze rubriek te blijven vullen. Other Lives dan maar eerst even, ooit ontdekt op Lowlands 2011, daarna opnieuw opgezocht in Doornroosje en in 2012 nog op Rock Werchter mogen bekijken. Fijn dat er weer een nieuw album is. Hoewel ik het nog een dieper onderzoek moet uitvoeren, is het zo te horen weer een mooi plaatje. Verdient nog wat extra luisterbeurten voor een definitief oordeel…

… Rituals is een rijke, gedetailleerde en sfeervolle herfstplaat (!), opgenomen met het gezicht op serieus en de geest op geconcentreerd. Elk geluidje, elke break, elk stukje percussie, elk woord, elk koortje – alles zit minutieus op z’n plek en alles heeft z’n functie. …  – OOR

Check de hele lijst van 2015 hier:

Eén reactie op “Play: album van de week (19, 2015): Other Lives – Rituals”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s