Play: album van de week (32, 2015): Locrian – Infinite Dissolution

LocrianWeek 32 inmiddels: deze week is Locrian in de aanbieding met Infinite Dissolution.

Locrian uit Chicago stond op Roadburn 2014 vorig jaar met het eerste optreden op Europese bodem. Woorden als lomp, hypnotiserende, pulserend, donderwolken, noise, loeihard, oerkreten, duivels, blackmetal, drone, (post)industrieel, zwaar, donker en sinister kwamen toen langs in m’n verslag. Drie keer raden wat voor obscuur en gemeen plaatje dit nieuwe plaatje (opvolger van Return to Annihilation) is geworden. Hij is nog aan het opwarmen in mijn CD-speler. Nou ja, hij draait zo af en toe op Spotify bedoel ik. Als er niemand in de buurt is. Definitief eindoordeel nog lang niet klaar dus.

De heren nemen een mespuntje black metal, een snufje drone, een eetlepel electro een klont (post-)rock en een paar korrels instrumentale prog, en laten dit mixen en afbakken door Greg Norman (die eerder tekende voor de techniek van Pelican en Russian Circles). De dis zoals deze uiteindelijk wordt geserveerd is an sich best lekker maar heeft een subtiele smaak die niet iedereen zal kunnen waarderen. … – Ragherrie

Check de hele lijst van 2015 hier:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s