Play: album van de week (40, 2015): Caspian – Dust and Disquiet

caspian-dust-and-disquietWeek 40 inmiddels: deze week is Caspian in de aanbieding met Dust and Disquiet.

Waar sommige post-rock bands zichzelf herhalen of juist achteruitgaan in ontwikkeling, is zo’n band als Caspian nog wel in staat om mij te verrassen in het genre. Zo op het eerste gehoor is Dust and Disquiet precies zoals ik het (tegenwoordig) graag hoor in het genre. Dynamisch, mooi, gelaagd, sfeervol en toch ook met een scherp randje of stevig waar het kan.

… If there’s one thing that Caspian has managed to prove in 2015, it’s that there’s still a glimmer of hope for post-rock. In all fairness, Dust and Disquiet fails to do anything truly reinvented, but it also doesn’t need to. Songwriting steals the show here, and this stands as one of the best albums that the genre has spawned in recent years. – Sputnikmusic

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=kCbDtgbWZAs&w=450]

[bandcamp width=100% height=120 album=153858327 size=large bgcol=ffffff linkcol=0687f5 tracklist=false artwork=small]

[spotify id=”spotify:album:2Iw6ZVE1gw6HSuRvNirbxg” width=”300″ height=”380″ /]

Check de hele lijst van 2015 hier op Spotify small_spotify

Eén antwoord op “Play: album van de week (40, 2015): Caspian – Dust and Disquiet”

Reacties zijn gesloten.