Rock Werchter 2016: blokkenschema

PrintHet tijdschema van Rock Werchter 2016 is bekend en daarmee kunnen we weer een mooi blokkenschema in elkaar draaien; inmiddels een traditie op deze blog omdat Rock Werchter dat zelf niet echt doet…

Rock Werchter is donderdag 30 juni t/m zondag 3 juli 2016 in het Belgische Werchter (goh).

Klik HIERRRRRR voor het blokkenschema in PDF (versie 2, 8 april).

(Zie je fouten? Laat het me weten in de comments, dan pas ik het z.s.m. aan!)

RW2012-icon3

RW2012-alg

RW2012-icon-2

RW2012-icon4

8 Reacties op “Rock Werchter 2016: blokkenschema”

 1. Het schema waar ik elk jaar weer in spanning op wacht 😉
  Klein foutje gevonden: ik zie dat het blokje van Rammstein een half uur te vroeg staat.

 2. Ook ik kijk hier elk jaar weer naar uit…. Maar doe je iets anders ivm vorige jaren? Normaal zet ik die 3x op een A4 en knip ik die dan uit. Als ik dat nu echter doe, zijn de uren totaal onleesbaar. Kan mij niet herinneren dat dit vorige jaren ook zo was.

  Iets anders wat ik al eens deed, was een dag nemen, vergroten en op papier zetten. Maar opnieuw, als ik dit doe, is het bijna onleesbaar geworden.

  Beide zaken liggen wellicht aan mij, maar alle hulp is méér dan welkom. Ik zou het ook graag zelf kunnen maken (want ik doe wel meerdere festivals), maar het lukt mij toch echt niet, afgelopen 2 dagen nog eens geprobeerd, maar vooral heel veel tijd verloren… Tips? 🙂

  Maar alvast nog eens superbedankt dat je er toch elk jaar je tijd in wil steken!!!!

 3. Ik hoop het ergens, dat het daaraan ligt 😀 In welk programma maak je het? Mocht het een doc zijn ,mag je het altijd op die manier bezorgen, dan lukt het allicht wel?

  Maar je moet niets natuurlijk, ik blijf het super vinden dat je je tijd erin steekt om de medemens te helpen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s