Gezien: Slayer, Doornroosje, Nijmegen

DSC08604SLAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYERRRRRRRRRRRRRR!

SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR! Dus. 21 juni 2016. Maar eerst The Shrine (Venice, Los Angeles, California) ook al eens gezien in Doornroosje 2014 (voorprogramma Red Fang) en FortaRock ’16. Spelen zoiets als hardrock, psych violence rock and roll, met referenties naar Black Sabbath en Black Flag. Aardig opener. Publiek nog niet echt warm.

Dan SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR, al eens gezien (Fields of Rock 2005, Eindhoven 2011Lowlands 2013FortaRock 2012FortaRock 2014) – wat SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR kan jou het schelen. SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR sinds 1981, opgericht door gitaristen Kerry King/Jeff Hanneman (RIP). SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR part of the “big four” thrash metal. Iets van 18 songs. In 1.5 uur. Allesaanelkaarendusgeentoegift SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR. Volle bak. Security check bij ingang en voor podium > tas beter thuis laten. Alleen plastic geen flesjes bier (boe!). SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR zeker eerste stuk best wel wat doffe donderbrei van geluid, gitaren later beter te horen. SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR. Lichtman kent de nummers goed, strakke timing. SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR. Tom Araya heeft goede zin, zingt prrrrima SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR voor zijn doen. Gary Holt vervangt Hanneman nog goed hoor. Gitaar+solo’s SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR strak hoor. Mis toch wel meesterdrummer Lombardo, Paul Bostaph is aardig maar speelt niet zo strak heb ik de indruk (ref Suicidal Tendencies op FortaRock laatst).

SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR. Begin: AC/DC’ “Thunderstruck” (‘SLAY-YER!’ lala lalalalaaaaala ‘SLAY-YER!’) en “Delusions of Saviour” begin van bandje. SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR. En dan nummers als – onder andere – “Repentless” (opener) SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR, “Disciple” SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR. ‘It’s all about love… for music‘, “War Ensemble” SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR. “Mandatory Suicide” (better give life in army we all die anyway) SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR, “South of Heaven” (change backdrop) SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR, “Seasons In The Abyss”, “Raining Blood” SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR, uiteraard “Angel of Death” (last song Hanneman tribute new backdrop Heineken style like last time @ FortaRock). SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR. Van albums Seasons In The Abyss (4), Reign in Blood (3), Repentless (3), Show No Mercy (3), God Hates Us All (2), South of Heaven (2), World Painted Blood (1).

SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR!

Dus. Heul vet hoor.

DSC08579
The Shrine
DSC08585
SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR!
DSC08599
SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR!
DSC08601
SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR!
DSC08628
SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR!
DSC08626
SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR!
DSC08634
SLAAAAYYEEEEEEERRRRRRRR!
Slayer Setlist Doornroosje, Nijmegen, Netherlands 2016, Repentless
slayercloud

2 Reacties op “Gezien: Slayer, Doornroosje, Nijmegen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s