Lowlands 2016: blokkenschema en programmakrantje

794860Puzzelen maar! Het blokkenschema van Lowlands is bekend en die kun je hier online bekijken. Als backup heb ik ze nog even hier neergezet als plaatje: vrijdag, zaterdag, zondag. Ook het officiële programmakrantje is uit, check ‘m hier online, of download ‘m hier in PDF, kun je ‘m ook zelf printen.

Tijd om weer eens wat actiever te gaan inluisteren dus voor de nodige voorpret. In eerste instantie leek het me niet zo’n hele geweldige editie dit jaar, maar toch alvast op de (mogelijke) watchlist bands als STUFF., Pumarosa, Muse, Kamasi Washington, Otherkin, De Staat, Sigur Rós, King Gizzard & The Lizard Wizard, Philip Glass Ensemble, AURORA, Indian Askin, The Last Shadow Puppets, Klangstof, Foals en Thee Oh Sees. En dan moet ik nog een hele hoop onbekend spul gaan beluisteren. Je weet maar nooit. Voor mij vooralsnog geen hele grote vervelende grote overlappingen ook (Kamasi Washington en Otherkin misschien), maar bovendien zullen er altijd wel keuzes gemaakt moeten worden. Have. Fun!

LL16-vrijdag

LL16-zaterdag

LL16-zondag

 

Eén reactie op “Lowlands 2016: blokkenschema en programmakrantje”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s