Play: album van de week (3, 2017): Amplifier – Residue

amplifier-residueWeek 3. Deze week is Amplifier in de aanbieding met Residue.

Nu Oceansize er niet meer is doen we het wel met bands als Amplifier. Na The Octupus (2011), Echo Street (2013) en Mystoria (2014) leek Residue nieuw, maar dat is het helemaal niet. Dat moet ik toch ergens een keer gemist hebben. Residue kwam al eerder in twee delen uit (2014 en 2015), maar verschijnt nu ineens als heel album op Spotify, zo leek het althans. Residue bestaat – neem ik aan – uit restmateriaal, herkenbaar Amplifier, met sterke momenten en vrij toegankelijk. Het blijkt materiaal te zijn (“rarities”) van voor The Octopus: “A dig through the goldmine un-earthed these treats from mostly around the Insider period 2001-2008“, dus zonder gitarist (en oud Oceansize-lid) Steve Durose. Dan ben ik op het verkeerde been gezet door Spotify, waar wel meer albums het verkeerde jaartal hebben. Maar toch, als oud restje nog best smakelijk en niet bedorven…

Check de hele lijst van 2017 hier op Spotify small_spotify

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s