Play: album van de week (7, 2017): Dool – Here Now, There Then

DoolWeek 7. Deze week is Dool in de aanbieding met Here Now, There Then.

Donkere melodische hardrock tot grotesk en scherp geslepen psych/stoner-metal met een fijn lomp doom-randje. Dool wordt al wel een klein supergroepje genoemd met zangeres/gitariste Ryanne van Dorst (voorheen ook bekend als Elle Bandita), drummer Micha Haring (The Devil’s Blood), bassist Job van de Zande (The Devil’s Blood, Malkovich), en gitaristen Reinier Vermeulen (Liar of Golgotha, The New Media) en Nick Polak (Gold). Prijsnummers zijn het lange (eerste nummer van de plaat en ook als eerste gespeeld vorig jaar op Roadburn) “Vantablack”, en het aanstekelijke “She Goat”. Vooral live ook met ballen.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=h_jLvD2xbBg&w=450]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=lu7W1-rcFdk&w=450]

[spotify id=”spotify:album:79hKLSzj6n2X08jxHqICYR” width=”300″ height=”380″ /]

Check de hele lijst van 2017 hier op Spotify small_spotify

Eén antwoord op “Play: album van de week (7, 2017): Dool – Here Now, There Then”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *