Play: album van de week (9, 2017): BRIQUEVILLE – II

BRIQUEVILLE – IIWeek 9. Deze week is BRIQUEVILLE in de aanbieding met II.

Briljant half uurtje daar op Roadburn 2015. Ik zie ze nog staan in de mist, met hun monnikspakken a la Sunn O))). Doommetal pakt me niet altijd, maar deze Belgen smeten het toen hard in m´n gezicht. Met zo´n dikke apotheose op het einde, net zoals Bongripper op hetzelfde festival me kon vastgrijpen. Maar dit is zelfs nog met nog wat meer finesse en afwisseling, ingesmeerd met fijne post-metal en zoiets als blackgaze blijkbaar. Een brute rituele slachting. En dat is sinister, duister, donker, spannend, obscuur, en obsceen. Maar ook prachtig, met gevoel en melodie. Dat onderstreept deel II ook maar weer eens.

Check de hele lijst van 2017 hier op Spotify small_spotify

Eén reactie op “Play: album van de week (9, 2017): BRIQUEVILLE – II”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s