Play: album van de week (13, 2017): My Sleeping Karma – Mela Ananda (live)

my-sleeping-karma-mela-anada-liveTerug naar week 13. Die week was My Sleeping Karma in de aanbieding met Mela Ananda.
Deze Duitse band heb ik toch aardig over het hoofd gezien, totdat ik ze zag in het voorprogramma van Colour Haze. Je kunt in het verslag lezen waarom ik dat wel een lekkere band vond, en waarom ik nu dus deze live-plaat kies als album van de week. Zoals ik toen al schreef vind ik het gewoon een goed potje instrumentale space/kraut-psych-stoner. Sleeping Karma stond in 2008 voor het eerst op een Nederlands podium geloof ik, en dat was op Roadburn. De reden ook om naar dat festival te gaan (aankomende donderdag mogen we weer), opdat ik dat soort band niet vaker mis.

Check de hele lijst van 2017 hier op Spotify small_spotify

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s