Play: album van de week (15, 2017): sleepmakeswaves – Made of Breath Only

a2176419282_10Week 15. Deze week is sleepmakeswaves in de aanbieding met Made of Breath Only.

Typisch. Ik kwam de band bij toeval tegen op Spotify, en er zat wel iets in mijn achterhoofd dat ik die naam toch wel eens eerder had gezien. Of toch niet? De Australische band maakt post-rock, soms bijna uit het boekje, maar ik vind zeker op dit album dat het wel laat horen hoe je dat in mijn optiek dan ook het beste kunt doen. Met veel dynamiek dus. Pas iets later (vandaag pas zelfs) zag ik dat ik al eens een album van de band had gereviewd in 2014 (lees hier) en toen schreef ik al: `Naar verluidt schuiven ze op de nieuwe albums verder op naar bands als Russian Circles, And So I Watch You From Afar en 65daysofstatic, maar met dit tempo zullen we dan moeten wachten tot 2017 en 2020. Zo lang kan ik niet wachten.´ Zo lang hebben we dus dan toch moeten wachten. En het is de moeite meer dan waard geweest.

Check de hele lijst van 2017 hier op Spotify small_spotify

Eén reactie op “Play: album van de week (15, 2017): sleepmakeswaves – Made of Breath Only”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s