Play: album van de week (17, 2017): Spinvis – Trein Vuur Dageraad

spinvis_TVD_hrWe lopen weer wat achter. Week 17. Deze week was Spinvis in de aanbieding met Trein Vuur Dageraad.

Ik keek er wel een tijd naar uit, die nieuwe Spinvis. Erik de Jong is een woordkunstenaar en maakt ook kleine kunstwerkjes van muziek. En met zijn band is het ook zeker een van de beste Nederlandse live-acts. Dat bleek ook maar weer in de schouwburg in Nijmegen kort geleden, waar ook nieuwe nummers werden gespeeld die nog niet eerder mijn oren hadden bereikt. Het titelnummer “Trein Vuur Dageraad” zou nog dagen blijven rondzoemen in mijn hoofd. `Tussen liefde aan de linkerkant, en rechts de eeuwigheid. En in ieder land een vaderland, een overkant en jij, bent de trein, het vuur, de dageraad, wie je worden gaat, wie je vroeger bent geweest. ´. En is ie goed? Jawel. De nieuwe plaat bevat weer genoeg hoogtepunten, een aantal mooie parels. En vooruit, ook wat opvulwerk voor mijn gevoel. Maar sowieso fijn dat Spinvis weer terug is aan het front, we gaan de band gelukkig nog veel zien op festivals en zalen de komende tijd.

Check de hele lijst van 2017 hier op Spotify small_spotify

Eén reactie op “Play: album van de week (17, 2017): Spinvis – Trein Vuur Dageraad”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s