Play: album van de week (18, 2017): Fratsen – Spookt

voorkantWeek 18. Deze week was Fratsen in de aanbieding met Spookt.

Fratsen. Helden van vroeger. De kwajongens uit Diepenheim. Het tweede album alweer na de grote terugkeer, en dat mag sowieso dus niet ontbreken als album van de week. Jammer dat ik ze nog niet live heb kunnen zien deze tour. Ze waren verdulleme zelfs in mijn eigen Doornroosje kort geleden, maar goed er is een herkansing op 20 juli als Fratsen Op ´t Eiland speelt tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Deze nieuwe worp heb ik ook nog niet kunnen onderwerpen aan een diepte-onderzoek, maar zo te horen is het album weer eens lekker divers, met de bekende scherpe maar ook vrolijke pen van Manuel en bijdrages van o.a. Roos Reebergen en Typhoon, waarmee Manuel al eerder mee heeft samengewerkt natuurlijk.

Check de hele lijst van 2017 hier op Spotify small_spotify

Eén reactie op “Play: album van de week (18, 2017): Fratsen – Spookt”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s