Play: album van de week (23, 2017): Kraftwerk – 3-D the Catalogue

Kraftwerk3DWeek 23. Deze week was Kraftwerk in de aanbieding met 3-D the Catalogue.

Prachtige collectie van de pioniers in de elektronische muziek. Een mooie aanvulling of aandenken aan de optredens in Eindhoven (2013) en in Utrecht (2015). Met name de deluxe blu-ray box set is een juweeltje met alle projecties (of video-opnames) van recente optredens waarin alle albums terugkomen (opgenomen tussen 2012 en 2016 in diverse steden, helaas geen Nederlandse) en alle albums uitgevoerd in 5.1 mixen. Hoe helder wil je het hebben. Briljante geluidskwaliteit en -mix natuurlijk. Maar een 191 euro vind ik ook wat prijzig voor zo’n hele box set. We doen het voorlopig maar even met de Spotify-versie, oftewel de ‘gewone’ uitvoering. Ook tof.

Check de hele lijst van 2017 hier op Spotify 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s