Play: album van de week (28, 2017): Public Service Broadcasting – Every Valley

PSBWeek 28. Deze week was Public Service Broadcasting in de aanbieding met Every Valley.

Deze bijzondere band uit Engeland heeft een derde langspeler. Na het nog steeds geweldige Inform-Educate-Entertain uit 2013, en het net iets mindere The Race for Space uit 2015, is de band toch wel weer aardig op dreef op Every Valley, ook al zo´n conceptplaat, dit keer rond de mijnbouw in Wales. De band gebruikt op een smakelijke manier samples, zo ook trouwens op die bijzondere Elfstedentocht single (luister hier). Eighties-achtige elektronica, kraut- of post-rock, noem het wat je wilt, het blijft spannend (op wat softere nummers na dan). Prijsnummer: “People Will Always Need Coal” (niet op video verschenen).

Check de hele lijst van 2017 hier op Spotify 

Eén reactie op “Play: album van de week (28, 2017): Public Service Broadcasting – Every Valley”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s