Play: album van de week (31, 2017): Dead Cross – Dead Cross

dead-cross-dead-crossWeek 31. Deze week was Dead Cross in de aanbieding met Dead Cross.

Dead Cross mag je toch echt een soort supergroep noemen met zanger en held Mike Patton (Faith No More, Fantômas, Tomahawk, Mr Bungle, Peeping Tom), meesterdrummer Dave Lombardo (Fantômas, Suicidal Tendencies, Slayer, Misfits), Mike Crain (Retox), en bassist Justin Pearson (the Locust, Head Wound City, Retox). Overigens was in het begin Gabe Serbian (The Locust, Head Wound City) nog op zang, maar uiteindelijk kwam Patton er bij op verzoek van Lombardo (aanstichter van dit geheel) begreep ik ergens. En dat klinkt zoals je het bijna verwacht, en dan nog beter. Denk aan Mr. Bungle in de thrash/hardcore punk modus. Een verdomd bruut debuut, zullen we maar zeggen. Nu nog hopen dat ze in deze formatie ook een keer naar Europa komen.

Check de hele lijst van 2017 hier op Spotify 

 

Eén reactie op “Play: album van de week (31, 2017): Dead Cross – Dead Cross”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s