Play: album van de week (36, 2017): Motorpsycho – The Tower

the_tower_motorpsychoWeek 36. Deze week was Motorpsycho in de aanbieding met The Tower.

Niet zo moeilijk. Een van mijn favoriete bands. Zeker live ook. Elk jaar brengen de woeste Noormannen wel weer een nieuwe plaat uit. Of meer. En elk jaar is het op z’n minst goed, maar dit is weer een kandidaat voor de plaat van het jaar. Het doet me weer eens echt denken aan Heavy Metal Fruit (voor mij een van de betere platen van de Noren,  muzikaal vind ik die heerlijk, maar ook de heldere productie vinden we terug in deze nieuwe plaat). Het epische van die plaat met dik gitaarwerk, maar op deze nieuwe worp ook echt aangevuld met uitstekende popsongs, maar toch ook weer een aantal heerlijk uitgerekte jams met – opvallend genoeg – het waanzinnig lekkere drumwerk van nieuwkomer Tomas Järmyr (Zu, Yodok III) die het gemis van Kenneth Kapstad uitermate goed opvangt met minstens net zo lekker funky/jazzy drumspel. Wow.

Check de hele lijst van 2017 hier op Spotify 

 

Eén reactie op “Play: album van de week (36, 2017): Motorpsycho – The Tower”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s